Termene si conditii

Lighting in Touch este o societate cu sediul social in str. V. Lucaciu, nr.19, sc.D, ap.10 Timisoara Romania, nr de telefon +40.752.505.606; fax +40356.813.123, email: office@webcom.ro, inregistrata la Registru Comertului sub nr. J35/2529/07.08.2006; CF: RO32345210.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.webcom.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

webcom.ro face eforturi permanente pentru a pastra corectitudinea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine unele inadvertente: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului webcom.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Webcom si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest lucru.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Timisoara, Romania.

Dispozitii finale

webcom.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului webcom.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@webcom.ro .

webcom.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe webcom.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. webcom.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.