Modalitati de plata

1. Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul WEBCOM SRL. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs. 

 

2. Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom.

La ridicarea produselor de la sediul Webcom SRL, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa sau MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul unui terminal POS existent. Este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate.

 

 

3. Plata online folosind cardul - momentan NU ESTE DISPONIBILA

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de maxima siguranta. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa (Classic sau Electron) si Mastercard (inclusiv Maestro).

Nu este perceput comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor Webcom SRL foloseste GECAD ePAYMENT.

 

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului - toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii - data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.

Indiferent de tipul de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. webcom.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dvs.

 

4. Ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii emise de catre WEBCOM, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vinzari.

Livrarea marfii se face numai dupa confirmarea platii in contul de mai jos:

SC WEBCOM SRL

IBAN: RO22BTRL03601202A60896XX - Banca Transilvania - Ag Calea Aradului Timisoara

 

COD unic de inregistrare CUI: RO18913919

J35/2529/2006