Cum comand online?

Puteti alege produsele, trimiteti codurile, cantitatile si observatiile prin mail la office@webcom.ro si noi va trimitem oferta cea mai convenabila.

 

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau stiluri. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste cerintelor dumneavoastra, apesi pe butonul Adauga in cos - pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

 

Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

 

Date personale

Completati toate datele personale ca va sunt cerute in formular. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, deoarece un consultant va va vontacta telefonic pentru confirmarea comenzii. In cazul in care comanda este facuta in numele unei persoane juridice va rugam sa inscrieti in formular toate datele firmei dvs, si asta intr-un mod cit mai corect.

 

 

Plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs, in cele mai sigure conditii. Cardurile acceptate la plata sunt cele sub siglele VISA (Classic si Electron) si Mastercard (inclusiv Maestro).

 

Date livrare

Va rugam sa completati cu mare atentie adresa la care doriti sa va fie livrata comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Adauga alta adresa". Aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si modul de plata. Se poate alege intre plata cu numerar la sediul WEBCOM SRL, ordin de plata, plata online prin card bancar.